Kompendij ortopedije – nova knjiga voditelja Muzeja

Marko Pećina, Miljenko Franić i suradnici

Kompendij ortopedije

kompendij-ortopedije

Voditelj Hrvatskog muzeja medicine i farmacije akademik Marko Pećina realizirao je sa suradnicima još jedan u nizu značajnih nakladničkih projekata ostvarenih tijekom posljednjih nekoliko godina.

Udžbenik Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu i Sveučilišta “Josip Juraj Strossmayer” u Osijeku Kompendij ortopedije rezultat je višegodišnjeg kliničkog iskustva autora u radu s pacijentima i sudjelovanja autora u svim oblicima edukacije iz ortopedije i traumatologije sustava za kretanje na svim obrazovnim razinama. Autori ovog udžbenika željeli su doprinijeti boljem poznavanju bolesti i ozljeda sustava za kretanje u smislu njihova velikog značaja u današnjoj populaciji.

Na 416 stranica obogaćenih zanimljivim i karakterističnim fotografijama i crtežima autori su sadržaj knjige približili čitatelju i studentima olakšali razumijevanje i svladavanje propisanog gradiva u okviru ortopedije i traumatologije. Ovaj moderan i atraktivan udžbenik sastoji se od 25 poglavlja unutar kojih se nalazi 260 fotografija i crteža i 367 literaturnih navoda klasične, ali i najnovije medicinske literature.

Podijelite na društvenim mrežama:
error: Sadržaj je zaštićen!